Lépésről lépésre a tehetséggondozás útján – Általános iskolások tehetségsegítő programja – 2014
 

picture

A megvalósított program a tehetséggondozás és tehetségazonosítás megkezdését teszi lehetővé tematikus élményműhelyekben az óbecsei Than Emlékházban, mely térségünkben szellemiségével és interaktív jellegű felszereltségével, egyedülálló módon egészíti ki az általános iskolai oktatás hiányosságait.

A műhelymunkák megkezdésével és a tehetségfeltárással az Emlékház élményszerű tanulási és tanítási lehetőségeket tud nyújtani iskoláknak, diákoknak, és minden érdeklődőnek. A program célja, hogy fenntartható módon szolgálja a Than Emlékház az élményműhelyekben kialakított tehetségazonosító, tehetségfejlesztő és esetleges pályaorientációs szolgáltatási rendszerét.

A pályázati program keretén belül megvalósított műhelymunkákba közvetlenül 3 iskola összesen 60 diákja valamint az őket kísérő 7 kísérőtanár kapcsolódott be. A közvetve érintettek száma ennél lényegesen több, mivel a foglalkozásokon résztvevő diákok a Vajdaság három különböző helységének iskoláiból kerültek ki, olyan iskolákból, akik már ismerik az Emlékház nyújtotta lehetőségeket, melyek most újabb tevékenyéggel bővültek.

Projektek
 

picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture

"A tanulásnál mindig az jelenti a legnagyobb akadályt, amiről az ember azt hiszi, hogy nem képes megtanulni."

-Ruth Werner, eredeti nevén Ursula Kuczynski,
német író és katonai hírszerző


Hírek
 

Bemutatták a Than Mór-albumot
2016. november 29.: Magyar Szó tovább...

Tudománynépszerűsítés Zenta főterén
2016. szeptember 1.: Pannon RTV tovább...

Zenta: Megnyitották a Tudományos Kamiont
2016. szeptember 1.: VAJMA tovább...

Than Mór emlékére
2016. június 21.: Magyar Szó tovább...